Lentz Administratie- en belastingadviesbureau

Uw degelijk en betaalbaar alternatief

 bedrijfsprofiel

De voordelen van een 'klein' kantoor

Geen overbodig personeel

Administratie- en belastingadviesbureau Lentz is geen grote onderneming. Dat heeft voor de cliŽnten veel voordelen. Het bedrijf is niet gevestigd in een kapitaal pand, en er loopt geen overbodig personeel rond. Dat zijn bedrijfskosten die grotere administratiekantoren allemaal doorberekenen. Bij Administratie- en belastingadviesbureau Lentz is dat niet van toepassing, waardoor de tarieven van dit bedrijf door de klanten als zeer acceptabel ervaren worden.

Grote betrokkenheid

Een ander groot voordeel van een klein bedrijf is de betrokkenheid. Of u nu het opstellen van een begroting of een financiŽle rapportage aan Lentz opdraagt, of het bedrijf inschakelt voor de bedrijfsadministratie, uw zaak loopt niet over verschillende 'schijven'. Slechts ťťn persoon is met uw zaak bezig en weet daar dus alles van. Betrokkenheid is een groot goed bij Administratie- en belastingadviesbureau Lentz.

Communiceren met ondernemers van alle leeftijden

Bij  Administratie- en belastingadviesbureau Lentz is degene die uw dossier beheert tevens uw persoonlijk adviseur. Die u met financiŽle raad en daad terzijde staat, en die thuis is op alle geautomatiseerde boekhoudpakketten, maar bovendien ook het 'ambachtelijk' boekhouden nog in de vingers heeft. Dat is een van de redenen waarom Lentz ook goed communiceert met oudere ondernemers.

Zeer specifieke know how

Administratie- en belastingadviesbureau Lentz heeft als groot voordeel dat er een beroep kan worden gedaan op de kennis en know how van een groep fiscaal juristen en registeraccountants wanneer daar behoefte aan is. Bijvoorbeeld bij specifieke, niet-alledaagse zaken zoals bedrijfsovernames, complexe fiscale problemen, procedures voor de Hoge Raad of in het buitenland en dergelijke. De kwaliteit van deze adviezen doet niet onder voor die van een groter registeraccountantskantoor.

Bel voor meer informatie met Administratie- en belastingadviesbureau Lentz, telefoon 0521 51 05 53 of stuur een e-mail aan fred.lentz@wxs.nl

U wordt zo snel en duidelijk mogelijk geÔnformeerd.